Alttoviulusuzuki ja viuluvalmennus

 
 

Soiton opetusta yli 3-vuotiaille sekä

yksilö-, pari- ja ryhmäopetusta kaiken ikäisille!


Opetusta tarjotaan ryhmien lisäksi kaiken ikäisille. Osallistujat saavat apua soittimen valinnassa ja tarpeen mukaan järjestetään vuokrasoitin, jonka vuosikustannus on noin 60-100 euroa.


Lasten ryhmäopetus toteutetaan 3-4 lapsen ryhmissä. Opetukseen kuuluu viikoittainen 30min ryhmätunti. 3-5 –vuotiaille on viikoittain 15min yksilötunti ja yli 6 –vuotiaille 30min yksilötunti.

Parituntiin sisältyy 30min pariopetus ja 15min yksilöopetus.


Hinnat kevätlukukaudella 2015


  1. BulletSuzuki-ryhmäopetus: 15 opetuskertaa ja 2 konserttia 330€

  2. BulletSuzuki-ryhmäopetus: 10 opetuskertaa ja yksi konsertti 220€

  3. BulletPariopetus: 15 opetuskertaa ja kaksi konserttia 390€

  4. BulletYksilöopetus 30min: 15 opetuskertaa ja kaksi konserttia 430€

  5. BulletYksilöopetus 45min: 15 opetuskertaa, kaksi konserttia 490€

  6. BulletYksilöopetus 60min: 15 opetuskertaa, kaksi konserttia 560€


  7. Hinnat sisältävät alv 24%


Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Pauliina Okkonen, musiikkipedagogi AMK, suzuki 3. tason opettaja.


  1. p.050 5349891

pauliina.okkonen@osuuskuntaliito.fi


 
Suzuki-alttoviuluvalmennusta ja viuluvalmennusta

Pauliina Okkonen

on valmistunut Lahden ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi (AMK), sekä Lahden Konservatoriosta (musiikkialan perustutkinto) pääaineenaan alttoviulu. Hän on lisäksi opiskellut Tanskassa suzuki-menetelmää ja suorittanut kansainvälisen European Suzuki Associationin (ESA) hyväksymän opettajatutkinnon 3. tason. Aikaisemmalta koulutukseltaan hän on agrologi AMK ja on lisäksi opiskellut Helsingin Yliopistossa, Maa- ja metsätaloustieteellisessä tiedekunnassa Taloustieteen laitoksella. Hän on myös opiskellut musiikkiterapiaa.


Pauliina Okkonen toimii osa-aikaisena rehtorina vantaalaisessa, taiteen perusopetusta tarjoavassa Musiikkikoulu Musikessa. Viulun- ja alttoviulunsoiton opettajana, sekä suzuki-opettajana hän toimii Musiikkikoulu Musikessa, Hämeenkylän Muskarissa, Salpakankaan koulun musiikkiluokilla, sekä oman osuuskuntayrityksensä kautta Musiikkikoulu Juhlahetkessä Hollolassa.


”Opetusfilosofiani perustuu kannustavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä oppimiseen. Silloin tuloksetkin ovat hyviä kuin huomaamatta. Soittimen opiskelun tavoitteena on antaa soittotaidon lisäksi kyky ja mahdollisuus ottaa musiikki elämän voimavaraksi. Tässä ajattelussa olen saanut suzuki-opinnoista merkittävää vahvistusta.”